AcasăNewsOgica, batut de Nutu Camataru

Ogica, batut de Nutu Camataru

Stelian Ogica i-a declarat razboi deschis temutului interlop

Loteristul Stelian Ogica a declarat razboi deschis temutului Nutu Camataru. Giurguveanul sustine ca interlopul poreclit „Nasul” l-a batut crunt, sambata noapte, impreuna cu alti zece insi,  la o nunta din cartierul Militari.

Stelian Ogica i-a declarat razboi deschis temutului interlop

Giurgiuveanul Stelian Ogica se comporta ca un magnet pentru necazuri. Desi a declarat ca vrea sa stea departe de probleme si sa se concentreze pe cariera politica, mondenul supranumit „Spaima loteriei” a ajuns din nou in centrul unui scandal.

Nutu Camataru este acuzat ca, impreuna cu zece „gorile”, l-a batut crunt pe giurgiuvean

De aceasta data nu este vorba de vreo piti care-l acuza de hartuire sexuala, ci de un atac in stil mafiot, care ar fi fost dirijat de temutul Ion Balint, alias Nutu Camataru. „Sambata noapte am fost la o nunta, la un restaurant situat in cartierul Militari. A fost multa lume buna. A cantat Pepe, a cantat Florin Salam… Dupa miezul noptii, pe la 12.30-1.00, m-am dus la toaleta. A venit dupa mine Nutu Camataru, impreuna cu vreo zece gorile de-ale lui si au inceput sa dea. Nutu m-a lovit direct in figura. Le-am zis sa iesim, ca sa nu stricam nunta. Au tras de mine pe hol, ne-am tavalit ca-n Vestul Salbatic. Lumea se uita ca la circ, dar nimeni n-a intervenit si nici n-a sunat la Politie, fiindca le-a fost frica de Nutu. Acum constat ca Politia si serviciile secrete din Romania, care cica monitorizeaza gunoaiele astea, sunt zero barat! Voi depune plangere impotriva lui Nutu si jur ca voi merge pana in panzele albe. Marele smecher a venit sa ma bata cu zece insi dupa el…”, a declarat Stelian Ogica pentru „National”.

author avatar
Narcis Voica
4.703 afisari

4 COMENTARII

  1. Bă ogică , parcă eşti Greuceanu , Nuţu şi cu 10 inşi te-au bătut ? Pişamaş pe tine de rîcîitură.

  2. Ogica; esti un mascarici ,si mincinos,tu chiar crezi ca era nevoie de 11 tipi ca sa te bata pe tine ??? mascariciule ,EU sunt Giurgiuvean ,tu esti un taran ,un derbedeu fugit de acasa,daca se numeste casa „bojdeuca”unde ai trait tu derbedeule . TU cum deschizi gura spui o prostie ,retrogradule.Nu cred ca oameni de calibrul camatarilor se coboara pana acolo sa se tavaleasca cu o treanta ca Ogica prin localuri, acesti indivizi au oameni pt asa ceva.

  3. pai daca nimeni nu a chemat politia,ce sa faca politia sa ghiceasca ca marele ogica si o ia la o nunta obscura din militari? si ce legatura au serviciile secrete cu nuntile de tigani si mai ales cu tine nebunule?

  4. Ogica e clar ca esti retardat. Nutu nu aveam nevoie de 10 insi sa te bata pe tine si in plus nu cred ca s-ar fi prestat sa dea in tine un taran. Si-ar pierde din grade daca s-ar pune la mintea ta… asa ca daca vrei sa faci bani pe seama lui… nu prea iti iese:))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger