AcasăNewsOfiterii sub acoperire nu-si pun DOS-ul la bataie!

Ofiterii sub acoperire nu-si pun DOS-ul la bataie!

Povestea tinerei investigatoare de la DGA care a contribuit la retinerea politistilor proxeneti, desi a fost agresata sexual, a uluit o tara intreaga. Ea si-a indeplinit misiunea fara sa dea un pas inapoi, desi a fost pusa in situatii extreme, cu care nu s-a mai confruntat pana acum niciunul dintre ofiterii sub acoperire de la noi.

Politistii nostri nu vor sa socializeze cu membrii comunitatii gay

De un astfel de angajat model ar avea nevoie si comandantii care conduc o ancheta privind o grupare infractionala transfrontaliera, care are ramificatii si in Romania. Totusi, desi politistii diverselor structuri cu atributiuni in acest domeniu au la activ sute de astfel de operatiuni speciale indeplinite cu succes, de aceasta data nimeni nu se ofera voluntar.

Sprijin de la INTERPOL?

Explicatia refuzului general este cat se poate de simpla : suspectii sunt gay! Insa oamenii legii, desi au trecut prin multe in cariera lor, nici nu vor sa auda de un asemenea experiment, cum ar fi infiltrarea printre  membrii respectivei grupari. Desi, stranie coincidenta, titulatura principalei structuri specializate in astfel de actiuni este chiar DOS: Directia Operatiuni Speciale. Iar cum despre folosirea unei colege nici nu poate fi vorba, sefii cauta disperati o solutie pentru ca sa-i poata infunda pe traficanti. Cum apelarea la un informator de aceeasi orientare sexuala cu suspectii nu este considerata sigura, existand riscul deconspirarii, probabil ca s-ar putea apela la sprijinul omologilor din Occident, care au pe organigrama si politisti gay.

 

 

author avatar
Toni Matei
1.905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger