Cauta

Ofiterii DGIPI protejeaza „cloaca” de la crima organizata: cum e „smenuit” Ponta de „Doi s’un sfert”

Naraviti de prea multa vreme la trasul de sfori pe cont propriu, unora dintre ofiterii DGIPI le este absolut imposibil sa renunte la vechile obiceiuri. Chiar si dupa ce serviciul secret al Ministerului de Interne a trecut in subordinea directa a premierului.

Victor Ponta vrea sa destructureze „cuiburile” de cumetri din politie, dar il tin in loc oamenii lui Gelu Oltean

Asa ca, in timp ce seful guvernului se zbate sa miste din mers oameni si lucruri care sa dinamizeze lupta impotriva crimei organizate, baietii de la celebra unitate „Doi s’un sfert” fac tot posibilul sa incurce planurile de reformare a anumitor structuri. Asa ca s-au pus pe filat la greu noile figuri care ar putea sa penetreze retelele de cumetri aflati pe diverse functii in MAI. Si chiar sa puna talpa unor numiri cu ajutorul unor rapoarte informative prefabricate.

Blocaj la mantinela

La nivelul Ministerului de Interne a demarat o ampla operatiune de „asanare” a structurilor care scartaie serios in lupta cu inamicul public numarul unu, crima organizata. Peste tot in tara s-a dat verde ca „mamutii” aflati pe functii de conducere de nici ei nu mai stiu cand sa fie inlocuiti cu oameni care chiar isi fac munca de politisti in strada, nu doar prin birouri sau pe la chermeze.

Gelu Oltean

Toate bune si frumoase, numai ca, de la Constanta si pana la Oradea, in frunte cu Capitala, „lupii tineri” nu pot intra in paine pentru ca sunt tinuti pe loc de „colegii” de la serviciul secret. Care le dau pe banda rulanta avize negative, pretextul fiind mereu acelasi: apar in niste rapoarte informative ca avand niste legaturi apreciate drept suspecte. Doar ca aici intervine reaua-credinta a flacailor de la DGIPI.

Adevaratii politisti vor sa lupte cu crima organizata pe strazi, nu la chermeze

Este normal ca toti acesti ofiteri care au lucrat ani de zile in structurile de elita contra crimei organizate au si interactionat cu diversi membri ai acesteia, ca doar asta le era meseria. Numai ca, sub aceasta acoperire, cei de la „Doi s’un sfert” isi protejeaza de fapt relatiile aflate pe posturi si de care sunt foarte legati. Unii chiar financiar… Greu de crezut ca vor reusi totusi sa-l mai smenuiasca informational mult timp pe noul lor sef, Victor Ponta, care a inceput deja sa-si puna intrebari cu privire la „rapoartele perverse” ale oamenilor lui Gelu Oltean.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version