AcasăNewsOfiteri sub acoperire, vecini de cosmar pentru miliardari si afaceristi

Ofiteri sub acoperire, vecini de cosmar pentru miliardari si afaceristi

Desi piata imobiliara parea la un moment dat ca se prabuseste, iata ca in ultimele zile se cunoaste un anumit reviriment. Cel putin pe segmentul inchirierilor unor locatii de lux.

Vechii locatari vor socializa cu siguranta cu noii vecini in complexurile rezidentiale

Unde, culmea, tocmai cele mai scumpe apartamente, inclusiv duplex-uri premium, isi gasesc acum locatarii pe banda rulanta. Iar miliardarii si afaceristii care deja locuiau in respectivele complexuri exclusiviste s-au bucurat, vazand ca noii lor vecini sunt de pe acelasi palier social. Asa ca au socializat degraba cu tinerii care epateaza deja, la vizionari, cu limuzinele lor noi noute si cu usurinta cu care achita sume exorbitante pentru chiria pe un an inainte. S-ar putea insa sa regrete amarnic, daca ar sti din ce fonduri speciale provin banii.

Cap de lista

Ofiterilor din structurile de elita ale Politiei, printre putinii care mai fac munca de teren, nu li s-a aprobat primirea de masini noi pentru filaj nici pentru la anul. Astfel ca vor continua sa-i fugareasca pe liderii lumii interlope tot de pe scutere sau din rable mancate de rugina. Cu totul altfel stau insa lucrurile cu agentii serviciilor secrete, niste adevarati rasfatati ai sortii. Cel putin din punct de vedere al conditiilor de munca, din moment ce au inceput  sa primeasca in dotare masinile care sa le completeze parcul auto. Si din care nu lipsesc limuzine de fite si jeep-uri nou-noute ca Nissan Patfhinder sau Toyota Land Cruiser. Semn ca pe lista tintelor pe care acestia ii vor monitoriza la sange sunt oameni extrem de bogati. Iar cu noile masini de zeci de mii de euro, ofiterii sub acoperire au toate sansele sa nu fie banuiti ca sunt bugetari in timpul misiunilor de filaj.

O mana de ajutor

Complexitatea noii operatiuni de monitorizare a potentatilor zilei este dovedita pe deplin de suma uriasa pe care Serviciile au disponibilizat-o din fondurile speciale aflate la dispozitie pentru cumpararea unor astfel de masini. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, nota de plata a fost cu mult mai mare pentru infiltrarea propriilor oameni in chiar „dormitorul” obiectivelor. Pentru ca ofiterii sub acoperire vor locui de acum inainte chiar langa cei pe care trebuie sa-i fileze. In acest scop, se inchiriaza „pe persoana fizica” zeci de  locuinte de lux, vilute sau apartamente din complexurile exclusiviste care „gem” de locatari numai unul si unul. Care, cu siguranta, se vor imprieteni la catarama cu noii lor vecini, care se vor dovedi niste baieti de zahar, dispusi oricand sa dea o mana de ajutor. Asa ca se anunta interceptari explozive in continuare…

author avatar
Catalin Tache
1.888 afisari

1 COMENTARIU

  1. E da asta da. Si eu imi doresc sa am asa paza, mai ales cand e moca. :)). La dau si informatii despre cum picura apa la subsol si pamantul o fura, fraudand in felul acesta statul roman cu milioane si milioane de euro. O sa ii rog sa ma lase sa fac poze cu „jipurile” lor sa le pun pe „feisbuceala” sa ma dau mare la „preteni”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger