AcasăNewsOfiter SIE "in rezerva". Ponta, primul mesaj dupa afirmatiile lui Basescu

Ofiter SIE „in rezerva”. Ponta, primul mesaj dupa afirmatiile lui Basescu

Dupa ce fostul presedinte Basescu a readus in discutie teoria sa ca Ponta ar fi fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe (SIE), de aceasta data mentinand ca ex-premierul ar fi fost in rezerva in timpul mandatului sau, fostul sef al Guvernului a transmis un prim mesaj.

Victor Ponta a ales, insa, sa nu raspunda acestor acuzatii. Ci s-a rezumat sa faca referire la prezenta sa la manifestarile de Ziua Unirii Mici, de la Iasi.

Iata postarea lui Ponta de pe Facebook:

„Azi am fost cu mare placere la Iasi ( la fel ca si in anii anteriori) pentru o sarbatoare pe care o consider la fel de importanta ca si cea de 1 Decembrie / multumesc pentru invitatie Primarului Mihai Chirica si felicitari organizatorilor!

Nu inteleg cum tocmai in Anul Centenarului nimeni dintre “puternicii” zilei nu a binevoit sa vina la Iasi sau Focsani alaturi de oameni.

Oamenii prezenti mi-au adus aminte de 24 Ianuarie 2011 – atunci cand toata puterea in Romania era detinuta de catre Traian Basescu si cand alaturi de Crin Antonescu si Daniel Constantin am decis sa oferim o solutie alternativa – USL!

Azi in 24 Ianuarie 2018 situatia cred ca ne aduce aminte, din pacate , de vremuri pe care le consideram definitiv trecute : dezbinare, puterea unui singur om care abuzeaza de acesta si face rau romanilor! Sunt decis sa construiesc din nou o alternativa si o solutie pentru viitor – Pro Romania! Stiu ca va fi la fel de greu – dar pana la urma oamenii din acesta tara merita acest lucru!”

Cat priveste dezvaluirea facuta de Traian Basescu, seara trecuta, la TVR1, ea suna astfel: „la Ponta stiam chiar de la ofiteri de grad foarte inalt din SIE. (…) (A fost-n.n) o discutie informala. Era trecut in rezerva, nu era activ. Mi-a spus ca el i-a fost ofiterul care l-a… (recrutat)”.

author avatar
Andrei Coman
539 afisari

1 COMENTARIU

  1. ROMANIA ESTE de 28 de ani MACINATA, TOCATA, FURATA, TRADATA, ETC DE CATRE NEISPRAVITI SI TICALOSI ROMANI SI NU STRAINI……………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger