AcasăNewsOfiter SIE "in rezerva". Ponta, primul mesaj dupa afirmatiile lui Basescu

Ofiter SIE „in rezerva”. Ponta, primul mesaj dupa afirmatiile lui Basescu

Dupa ce fostul presedinte Basescu a readus in discutie teoria sa ca Ponta ar fi fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe (SIE), de aceasta data mentinand ca ex-premierul ar fi fost in rezerva in timpul mandatului sau, fostul sef al Guvernului a transmis un prim mesaj.

Victor Ponta a ales, insa, sa nu raspunda acestor acuzatii. Ci s-a rezumat sa faca referire la prezenta sa la manifestarile de Ziua Unirii Mici, de la Iasi.

Iata postarea lui Ponta de pe Facebook:

„Azi am fost cu mare placere la Iasi ( la fel ca si in anii anteriori) pentru o sarbatoare pe care o consider la fel de importanta ca si cea de 1 Decembrie / multumesc pentru invitatie Primarului Mihai Chirica si felicitari organizatorilor!

Nu inteleg cum tocmai in Anul Centenarului nimeni dintre “puternicii” zilei nu a binevoit sa vina la Iasi sau Focsani alaturi de oameni.

Oamenii prezenti mi-au adus aminte de 24 Ianuarie 2011 – atunci cand toata puterea in Romania era detinuta de catre Traian Basescu si cand alaturi de Crin Antonescu si Daniel Constantin am decis sa oferim o solutie alternativa – USL!

Azi in 24 Ianuarie 2018 situatia cred ca ne aduce aminte, din pacate , de vremuri pe care le consideram definitiv trecute : dezbinare, puterea unui singur om care abuzeaza de acesta si face rau romanilor! Sunt decis sa construiesc din nou o alternativa si o solutie pentru viitor – Pro Romania! Stiu ca va fi la fel de greu – dar pana la urma oamenii din acesta tara merita acest lucru!”

Cat priveste dezvaluirea facuta de Traian Basescu, seara trecuta, la TVR1, ea suna astfel: „la Ponta stiam chiar de la ofiteri de grad foarte inalt din SIE. (…) (A fost-n.n) o discutie informala. Era trecut in rezerva, nu era activ. Mi-a spus ca el i-a fost ofiterul care l-a… (recrutat)”.

author avatar
Andrei Coman
538 afisari

1 COMENTARIU

  1. ROMANIA ESTE de 28 de ani MACINATA, TOCATA, FURATA, TRADATA, ETC DE CATRE NEISPRAVITI SI TICALOSI ROMANI SI NU STRAINI……………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger