AcasăNewsOfiter intors din Afganistan, gasit spanzurat intr-o padure din Vrancea

Ofiter intors din Afganistan, gasit spanzurat intr-o padure din Vrancea

Un ofiter al Garnizoanei Braila, in varsta de 32 de ani, a fost gasit spanzurat, luni dimineata, intr-o padure de la marginea localitatii vrancene Vidra. Barbatul era capitan la Unitatea Militara 1294 din cadrul Garnizoanei Braila.

Ofiterul a fost in misiune in Afganistan, in perioada decembrie 2012-iunie 2013, iar dupa ce s-a intors in tara a divortat, scrie infobraila.ro. Tanarul militar a plecat de acasa inainte de Pasti, spunandu-i mamei sale ca se duce la o manastire din Vrancea, asa ca disparitia sa a fost sesizata la Politie abia pe data de 23 aprilie, in ziua de Sf. Gheorghe, cand ofiterul isi serba ziua onomastica.

Luni, un localnic, aflat in trecere prin zona padurii de la marginea comunei Vidra, a observat un autoturism abandonat, iar la aproximativ 200 de metri de acesta, trupul unui barbat spanzurat intr-un copac. Sinuciderea se pare ca a fost cauzata, cel mai probabil, de o depresie. George Vacariu a lasat si un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul facut, precizand ca „trebuia sa il faca”.

„Luni dimineata trebuie sa se prezinte la program si nu a venit. Tot luni am fost informati ca a fost gasit spanzurat intre doua localitati din judetul Vrancea. Capitanul George Vacariu nu a creat probleme de ordin disciplinar in cadrul Garnizoanei, unde activeaza din 2006”, a declarat pentru Infobraila, mr. George Popa, purtator de cuvant al Garnizoanei Braila.

Foto: lugojeanul.ro

author avatar
Alina Costache
734 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger