AcasăNewsOfiter DGA sub acoperire, batut de politisti

Ofiter DGA sub acoperire, batut de politisti

Misiunile sub acoperire ale ofiterilor DGA sunt tot mai periculoase

In urma denuntului ca o angajata a Serviciului Judetean de Medicina Legala Bacau ia bani pentru a falsifica rezultatele de laborator ale testelor alcoometrice, DGA a trimis pe teren un investigator sub acoperire.

Misiunile sub acoperire ale ofiterilor DGA sunt tot mai periculoase

Cu sprijinul tehnic al SRI si sub indrumarea procurorului de caz, ofiterii anticoruptie au reusit prinderea in flagrant a secretarei, in timp ce primea suma de 6.500 lei. Functionara le promitea soferilor beti ca ii poate scapa de dosarele penale, falsificand rezultatele analizelor de laborator. Pe bani frumosi, bineinteles.

Ofiterul sub acoperire s-a prefacut si el ca este sub influenta bauturilor alcoolice si ca ar fi facut accident cu masina, pentru ca suspecta sa ii ceara spaga. Lucru care s-a si intamplat, numai ca, pana atunci, investigatorului i-au fost puse catusele in sediul Politiei Onesti, dupa care a fost lovit de trei agenti aflati in timpul serviciului. Lucru negat insa, in ciuda probelor, de catre seful agresorilor.

author avatar
Matei Gabriel
1.095 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai e cam corect. Aia s-au prins a nu e ceva curat, i-au pus catusele, i-au aplicat cateva perverse si pentru ca nu a vazut nimeni acum neaga tot. Si pentru dare de mita sau spaga parca te aresteaza nu? Cred ca ofiterul DGA sub acoperire nu prea a jucat bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger