AcasăNewsOficialii au primit semnalari ca trei romani s-ar afla in hotelul lovit...

Oficialii au primit semnalari ca trei romani s-ar afla in hotelul lovit de avalansa

Ipoteza aparuta initial pe surse – aceea ca in incinta hotelului lovit de caderile de zapada, in regiunea italiana Abruzo, s-ar afla o romanca si cei doi copii ai sai – este verificata de catre autoritatile romane.

Mai exact, conform televiziunilor de stiri, din directia Ministerului de Externe s-a anuntat, in urma cu scurta vreme, faptul ca in urma avalansei care a lovit un hotel din Farindola, Ambasada Romaniei din Italia „a primit semnalari” conform carora „trei cetateni romani (un adult si doi minori) s-ar afla” in incinta hotelului respectiv.

Pentru a afla cum stau lucrurile in aceasta privinta, oficialii mabasadei autohtone din capitala italiana au luat legatura cu oficialii locali, fiind asteptat un raspuns in acest sens.

Trebuie precizat faptul ca anterior presa italiana scria ca in apropierea hotelului au fost gasite doua persoane in viata, mai exact doi barbati. Iar conform site-ului publicatiei La Republica, unul dintre ei, un italian in varsta de 38 de ani, cel care a fi alertat autoritatile, de altfel, a comunicat faptul ca in hotel se mai afla sotia sa, dar si cei doi copii ai lor. Omul iesise sa ia ceva de la masina, in momentul producerii dezastrului, iar acum se afla in grija medicilor, asteptand, fara dar si poate, vesti de la salvatori despre cei dragi.

In tot acest timp, operatiunile de cautare a celor aproximativ 30 de persoane despre care se crede ca se aflau in incinta unitatii respective sunt in plina desfasurare. Interventiile salvatorilor sunt foarte ingreunate de conditiile meteo vitrege, dar si de faptul ca zona din preajma hotelului a fost acoperita de cantitati uriase de zapada care, din cate se poate vedea din imaginile surprinse la fata locului, au format un adevarat zid alb, de care nu se poate trece decat cu eforturi considerabile.

[youtube]22suBnb9_zk[/youtube]

sursa foto: captura youtube

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger