AcasăNewsOFICIAL! Sebastian Ghita, cercetat penal sub control judiciar

OFICIAL! Sebastian Ghita, cercetat penal sub control judiciar

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti au anuntat ca au inceput urmarirea penala pe numele deputatului Sebastian Ghita, patronul Romania TV.

Ghita este cercetat sub control judiciar, pe o perioada de 60 de zile, fiind acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

Ghita este implicat in dosarul „Comarnic”, in care Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a pus bazele unui grup infractional organizat care a actionat in vederea castigarii frauduloase a contractului de extindere retele de canalizare in orasul Comarnic.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, Sebastian Ghita trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

a) sa se prezinte la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, ori de cate ori este chemat;

b) sa informeze de indata Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti cu privire la schimbarea locuintei;

c) sa se prezinte la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat;

d) sa nu paraseasca tara, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului competent;

e) sa nu se apropie de anumite persoane nominalizate si sa nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale;

f) sa nu detina, sa nu foloseascs si sa nu poarte arme.

Conform procurorilor DNA, Sebastian Ghita a fost informat ca daca incalca cu rea-credinta obligatiile prezentate mai sus risca sa ajunga in arest la domiciliu sau chiar in arest preventiv.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger