AcasăNewsOFICIAL! Rovana Plumb este noul presedinte PSD

OFICIAL! Rovana Plumb este noul presedinte PSD

(foto: Facebook)

Aflat in Turcia, unde inca se recupereaza dupa operatia suferita la genunchi, premierul Victor Ponta si-a desemnat inlocuitorul interimar de la conducerea Partidului Social Democrat.

Astfel, conform lui Liviu Dragnea, noul presedinte al PSD este Rovana Plumb, ministrul Muncii, aceasta urmand sa se ocupe de evolutia partidului pentru aproximativ o luna, pana in momentul in care Victor Ponta va putea reveni, cu forte proaspete, la conducerea partidului.

„Putem sa facem sedinta de coalitie si fara Victor Ponta, e important, pentru ca partidele din coalitie trebuie sa comunice, sa discute. Luni cred ca se va intampla si un BPN. Rovana Plumb este presedintele Consiliului National si domnul Victor Ponta, fiind plecat, a si emis o decizie in sensul acesta, ca doamna Plumb sa exercite atributiile de presedinte pe acelasi model, exact pana in momentul in care se va intoarce in tara”, a explicat Liviu Dragnea, lider al Partidului Social Democrat.

In schimb, Ilie Sarbu, un alt lider al Partidului Social Democrat, a anuntat ca ginerele sau, Victor Ponta, are mari sanse sa se intoarca in tara inca de saptamana viitoare.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger