AcasăNewsOFICIAL/ Radu Mazare nu poate parasi tara

OFICIAL/ Radu Mazare nu poate parasi tara

Radu Mazare, primarul Constantei, isi programase, de Paste, o vacanta alaturi de familie tocmai in Madagascar, acolo unde edilul are mai multe proprietati.

Totusi, Mazare trebuie cel putin sa-si reprogrameze vacanta din cauza dosarului in care este anchetat de procurorii DNA. Primarul Constantei este acuzat ca a primit mita 175.000 de euro din partea unui afacerist israelian.

Mazare a petrecut noaptea de marti spre miercuri in arestul Politiei Capitalei, insa judecatorii au refuzat solicitarea procurorilor DNA de arest preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, Mazare va fi cercetat in libertate, dar sub control judiciar. Iar libertatea.ro anunta ca primarul Constantei a primit interdictia de a parasi tara, deci nu mai poate pleca in vacanta mult visata.

In plus, Mazare trebuie sa se prezinte cel putin o data pe saptamana la politie, iar primarul Constantei a precizat ca s-a pus in acord cu oamenii legii si va trebui sa dea „raportul” in fiecare zi de marti, la ora 12.00. In cazul in care nu va putea respecta planul, Mazare trebuie sa anunte telefonic si sa spuna motivul pentru care nu se poate prezenta la momentul respectiv la politie.

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger