AcasăNewsOficial. PSD-ul ia în calcul fuziunea cu partidul lui Oprea

Oficial. PSD-ul ia în calcul fuziunea cu partidul lui Oprea

Se prefațează un nou acord pe scena politică. Mai exact, posibilă o alianță între PSD și partidul condus de către fostul vicepremier Gabriel Oprea.

Întrebată, duminică, despre eventualitatea unei fuziuni PSD-UNPR, șefa social-democraților nu a exclus o astfel de variantă. Dimpotrivă, a dat de înțeles că va fi discutată, în cadrul unei viitoare reuniuni a forului de conducere. „Este dorința UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest subiect în cadrul Comitetului Executiv Național. Am văzut dorința mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Ne bucură că există această dorință de a veni către Partidul Social Democrat”, a anunțat, duminică, Viorica Dăncilă.

Încă nu se știe nici când va avea loc CEXN-ul PSD și nici dacă se va merge pe varianta unei fuziuni prin absorție sau se va alege o altă variantă.

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari

1 COMENTARIU

  1. DOUA SAU MAI MULTE GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA SE UNESC SI SE DESPART DE CATE ORI DICTEAZA CIMINALITAEA LOR…………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger