AcasăNewsOFICIAL! PNL solicita retragerea din functie a ministrului Justitiei

OFICIAL! PNL solicita retragerea din functie a ministrului Justitiei

Scandalul dintre Putere si Opozitie devine tot mai accentuat, dupa ce parlamentarii au refuzat sa-l dea pe premierul Victor Ponta pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Amenintati in prealabil ca risca sanctiuni penale in cazul in care au de gand sa puna la cale „manifestari politice ilegale”, national liberalii au sarit la gatul ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc.

Acestia considera ca amenintarile venite din partea lui Cazanciuc sunt „reprimari ale parerilor contrare” si sustin ca „domnul Cazanciuc ar trebui sa stie ca nici domnia sa si nici partidul pe care il reprezinta nu ne pot impiedica sa exercitam un drept fundamental, respectiv dreptul la manifestatie libera”.

In aceste conditii, deputatul liberal Mihai Voicu anunta, in mod oficial, ca national liberalii solicita retragerea din functie a ministrului Justitiei.

„Fie ca domnul Cazanciuc isi da demisia, fie ca PSD ii retrage sprijinul politic, fie ca premierul, conform atributiilor sale constitutionale, depaseste gradul de rudenie cu domnul Cazanciuc si cere presedintelui revocarea acestuia din functie, oricare dintre aceste metode este acceptabila atata timp cat nu vom mai avea un ministru al Justitiei precum domnul Cazanciuc”, a precizat Mihai Voicu.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger