AcasăNewsOFICIAL! Gica Popescu vrea sa iasa la munca, pentru a-si reduce pedeapsa

OFICIAL! Gica Popescu vrea sa iasa la munca, pentru a-si reduce pedeapsa

Fostul international Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, dar s-a saturat de viata de dupa gratii.

Gica Popescu a rezistat doar ceva mai mult de o luna dupa gratii. Desi initial anunta ca nu este interesat de o gratiere si vrea sa-si duca pedeapsa la bun sfarsit, fostul international s-a razgandit.

Conform B1 TV, Gica Popescu a depus cerere, marti seara, la conducerea Penitenciarului Rahova pentru a i se oferi posibilitatea de a iesi la munca. Cererea urmeaza sa fie analizata de conducerea penitenciarului, iar o comisie va decide daca i se permite acestuia sa iasa la munca.

De asemenea, se va decide si domeniul in care va lucra Gica Popescu, ca variante fiind constructii, agricultura, zootehnie, confectionarea pantofilor si tamplarie. Gica Popescu a depus aceasta cerere pentru ca stie ca zilele de munca ii aduc o reducere a pedepsei.

Conform sursei citate, in aceeasi situatie se afla Mihai Stoica si George Copos. Managerul Stelei si fostul patron al Rapidului vor sa munceasca si ei pentru a-si reduce pedepsele.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger