AcasăNewsOFICIAL! Familia lui Schumacher se pregateste de ce este mai rau: "Doar...

OFICIAL! Familia lui Schumacher se pregateste de ce este mai rau: „Doar un miracol il mai salveaza”

Aflat in coma de circa 10 saptamani, la Spitalul din Grenoble, germanul Michael Schumacher, multiplu campion mondial de Formula 1, are sanse minime de supravietuire.

Schumacher a suferit un accident la schi, in ultimele zile ale anului trecut. Aflat cu familia intr-o statiune din Alpii francezi, neamtul a pierdut controlul pe partia de schi si s-a lovit cu capul de o stanca.

Transportat la Spitalul din Grenoble, lui Schumacher i-a fost indusa o stare de coma pentru a putea fi operat de mai multe ori pe creier. Interventiile chirurgicale nu au avut efectul scontat, iar neamtul a ramas in coma.

S-au facut 10 saptamani de cand fostul campion mondial de Formula 1 este in coma, iar medicii sunt aproape siguri ca „doar un miracol il mai salveaza”. De altfel, presa franceza anunta ca doctorii de la Spitalul din Grenoble i-au anuntat pe membrii familiei Schumacher ca trebuie sa se pregateasca de ce este mai rau.

„Probabilitatea unei recuperari complete este din ce in ce mai mica. Faimosul si veselul Schumacher probabil nu va mai fi vazut vreodata. Cu cat sta mai mult o persoana in coma, cu atat e mai greu sa-si revina creierul. Iar in cazul acesta cred ca vorbim, deja, de daune semnificative” este si parerea lui Mark Mader, un renumit medic elvetian.

Presa italiana va face un anunt la fel de socant. Nu exista semne de paralizie in cazul lui Schumacher, dar neamtul a slabit cel putin 20 de kilograme de la accidentul din decembrie.

author avatar
Cristi Ionita
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger