AcasăNewsOficial. Ecaterina Andronescu, din nou in fruntea Ministerului Educatiei

Oficial. Ecaterina Andronescu, din nou in fruntea Ministerului Educatiei

Presedintele, la un pas de „manca-te-ar ocna!”

In ziua in care expira interimatul asigurat de catre Rovana Plumb, dupa demisia lui Valentin Popa din fruntea Ministerului Educatiei, primul om in stat a dat unda verde numirii Ecaterinei Andronescu ca ministru al Invatamantului.

Dupa ce zilele trecute declara ca va cumpani ceva mai mult asupra propunerii facute de PSD pentru acest portofoliu, iata ca presedintele Iohannis a decis sa semneze documentul prin care social-democrata devine pentru a patra oara ministru al Educatiei. Anuntul privind semnarea decretului de numire a Ecaterinei Andronescu in Cabinetul Dancila a fost facut in urma cu scurta vreme dinspre Cotroceni.

In urma cu trei zile, Klaus Iohannis spunea ca „o sa dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult” pana va lua o decizie in cazul propunerii PSD pentru Ministerul Educatiei. Explicand la ce se refera, presedintele a adus in discutie avuta cu Andronescu, la un eveniment gazduit de Universitatea Politehnica, unde aceasta lucreaza. „Dintr-un motiv simplu, eu am fost recent la un eveniment foarte frumos, la Politehnica. (…) Neintrebata, mi-a spus, totusi, doamna Andronescu, ca ea in niciun caz nu va merge la minister, ca lucrurile nu merg bine si asa mai departe. Aflu acum cu surprindere ca este propusa. Va dura un pic pana ma lamuresc daca este dorinta domniei sale sa mearga, sau numai dorinta partidului, sau daca se face o remaniere cu bucata”, afirma primul om in stat.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari

2 COMENTARII

  1. Batrana cotofana a reusit sa ocupe postul de ministru al educatiei a patra oara,parca,sarind la arac de mai multe luni si pana la urma a reusit.Sa vada si fiirea cum trebuie sa procedezi ca sa ai rezultate,fara sa distrugi partidul care te-a pus asa de sus.Schizofrenucul Mutalak s-a razgandit asa de la o zi la alta,saracul,cu duhul mai ales.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger