AcasăNewsOficial din Guvern, prins drogat la volan în București. Avea și stupefiante...

Oficial din Guvern, prins drogat la volan în București. Avea și stupefiante asupra sa

drogatOficial din Guvern, prins drogat la volan în București. Avea și stupefiante asupra sa

Răzvan Giucă, vicepreședinte ACROPO, cu rang de subsecretar de stat, a fost prins drogat la volan, potrivit unor surse judiciare. Giucă avea asupra lui și pliculețe cu stupefiante.

Răzvan Giucă, vicepreședinte al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), cu rang de subsecretar de stat, a fost prins drogat la volan în București, în zona Splaiul Independenței, transmite Realitatea Plus.

Răzvan Giucă a ieșit pozitiv la drug test

Giucă se afla la volanul unei mașini a instituției și a ieșit pozitiv la drug test, polițiștii găsind asupra lui și pliculețe cu comprimate.

Subsecretarul de stat este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise și deținere de droguri.

Răzvan Giucă este subsecretar de stat în <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagguvern title=Guvern data wpil keyword link=linked>Guvern<a>

Răzvan Giucă a fost consilierul personal al Eugen Nicolicea, iar tatăl său, important om de afaceri cu probleme penale în Mehedinți, a fost un apropiat al lui Miron Mitrea, odinioară unul dintre cei mai puternici politicieni din România.

Este vicepreședintele Autorității operațiunilor offshore

Până să fie cooptat în Guvern, Giucă a ocupat și o funcție de vicepreședinte la TNL Drobeta Turnu Severin.

A fost numit prima dată vicepreședinte al ACROPO în iulie 2020 de către premierul de atunci Ludovic Orban, pentru ca Florin Cîțu să-l instaleze în septembrie 2021 în funcția de președinte al acestei instituții. Ulterior, a revenit pe postul de vicepreședinte ACROPO prin ordin al lui Nicolae Ciucă.

author avatar
Andreea Vlad
588 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger