AcasăNewsOFICIAL! Deputatul Theodor Nicolescu ramane fara imunitate si poate fi arestat

OFICIAL! Deputatul Theodor Nicolescu ramane fara imunitate si poate fi arestat

In plenul Camerei Deputatilor s-a decis, miercuri, ridicarea imunitatii deputatului PNL Theodor Nicolescu.

Acesta este acuzat de luare de mita si de abuz in serviciu in dosarul privind despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis catre Parlament cereri de inceperea urmaririi penale si arestarea preventiva a lui Theodor Nicolescu.

Iar aproape 200 de deputati au votat „pentru” ridicarea imunitatii lui Theodor Nicolescu, incuviintand atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea preventiva a deputatului PNL. In aceste conditii este de asteptat ca inca de miercuri seara deputatul sa fie chemat la audieri, la sediul DNA Bucuresti, si retinut pentru 24 de ore.

Desi a avut ocazia de a-si sustine nevinovatia, Theodor Nicolescu le-a transmis colegilor sai „sa votati asa cum credeti ca e drept, nu va cer sa votati intr-un anume fel”.

Imediat dupa ce deputatii i-au semnat practic sentinta, Theodor Nicolescu si-a dat seama ca este putin probabil sa mai poata evita arestul preventiv si a precizat ca „ma aflu in cel mai negru moment al existentei mele”.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger