AcasăNewsOFICIAL! Dan Voiculescu ramane la Rahova

OFICIAL! Dan Voiculescu ramane la Rahova

Afaceristul Dan Voiculescu isi va efectua pedeapsa din dosarul ICA la Penitenciarul Rahova.

Condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea mai multor infractiuni economice, Dan Voiculescu a efectuat perioada de carantina, de 21 de zile, la Penitenciarul Rahova.

Perioada de carantina s-a incheiat joia trecuta, iar luni seara comisia de la Penitenciarul Rahova a decis ca Dan Voiculescu trebuie sa-si efectueze pedeapsa in regim inchis.

S-au vehiculat mai multe variante, una dintre acestea fiind Penitenciarul Giurgiu, insa, in cele din urma, reprezentantii Penitenciarului Rahova au cazut de acord, marti, ca Dan Voiculescu poate ramane in penitenciarul lor.

Conform b1.ro, Voiculescu isi va efectua pedeapsa fiind incarcerat la comun, alaturi de alti condamnati. Afaceristul va putea presta munci in interiorul penitenciarului, insa mereu sub paza si protectie. De asemenea, Dan Voiculescu poate munci si in afara penitenciarului, dar doar sub paza si cu aprobarea directorului penitenciarului.

Alaturi de Dan Voiculescu, in dosarul ICA au mai fost condamnati Gheorghe Mencinicopschi, Corneliu Popa si Sorin Pantis.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger