AcasăNewsOFICIAL! Dan Sova, pus sub control judiciar. Nu mai are voie sa...

OFICIAL! Dan Sova, pus sub control judiciar. Nu mai are voie sa ia legatura cu Ponta!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie anunta punerea sub control judiciar a senatorului PSD Dan Sova.

Dupa ce l-au audiat pe Sova vineri, la sediul din Bucuresti al DNA, procurorii au decis sa extinda cercetarea penala in ceea ce-l priveste pe fostul ministru al Transporturilor.

Pe langa acuzele ce i se aduceau pana acum, Sova a fost instiintat ca este banuit si de comiterea altor infractiuni precum: fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

Astfel, procurorii DNA au decis sa-l puna sub control judiciar, pentru 60 de zile, pe Dan Sova, perioada in care acesta are de respectat mai multe obligatii.

Printre altele, Sova nu are voie sa ia legatura cu celelalte personaje implicate in dosar, deci nici cu premierul Victor Ponta, care a fost anuntat si el, vineri la pranz, ca este banuit de comiterea unor infractiuni in acest dosar.

Procurorii amintesc si ca „inculpatului Sova Dan-Coman i s-a atras atentia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care-i revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive”.

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger