AcasăNews"Național" a avut dreptate! Dan Chirilă, propus șef la Interne

„Național” a avut dreptate! Dan Chirilă, propus șef la Interne

Sediul MAI este impanzit de mijloace informatice de spionaj

După cum „Național” a dezvăluit în ediția curentă, Dan Chirilă e dorit de Viorica Dăncilă în fruntea MAI! Premierul a anunțat că il propune pe Chirilă șef la Interne.

Pe lângă faptul că a anunțat că va trimite la Cotroceni trei propuneri de miniștri din rândul partidului lui Tăriceanu, în ciuda anunțului făcut de liderul ALDE, privind ruperea coaliției de guvernare, Viorica Dăncilă a mai făcut trei nominalizări, de această dată vizând și interimatele care stau să expire, la Interne și Educație.

Dacă pentru Ministerul Afacerilor Interne îl propune pe actualul secretar de stat Dan Chirilă, la Educație premierul ar vrea-o instalată pe Camelia Gavrilă.

Citiți și: Dăncilă, interimar la MAI! Chirilă, la comandă…

Totodată, Dăncilă a decis să îl propună pe Dan Matei, pentru postul de vicepremier pe probleme economice. „Sper ca de această dată dl președinte Iohannis să acționeze ca președinte al României și nu ca și candidat pentru această funcție și să nu blocheze orice ințiativă de normalitate pentru România”, a ținut să puncteze șefa Guvernului, într-o scurtă declarație de presă făcută în urmă cu scurt timp.

Amintim că actualul interimat la MAI, asigurat de Mihai Fifor, expiră pe 12 septembrie, iar la Educație – asigurat de Daniel Breaz – pe 18 septembrie.

author avatar
Andrei Coman
2.538 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger