AcasăNewsOFICIAL! Alina Bica si Dorin Cocos raman in arestul Politiei Capitalei. Au...

OFICIAL! Alina Bica si Dorin Cocos raman in arestul Politiei Capitalei. Au refuzat sa fie mutati in penitenciar!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au fost de acord cu solicitarile primite de la Alina Bica si Dorin Cocos pentru a ramane in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Cei doi ar fi trebuit sa ajunga la Targsor, respectiv Rahova, dar au anuntat ca le este teama sa nu devina victime astfel ca vor putea ramane in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Arestata preventiv intr-un dosar in care este acuzata, printre altele, de luare de mita si de abuz in serviciu, Alina Bica i-a informat pe anchetatori ca se teme pentru viata ei in cazul in care va ajunge la Penitenciarul Targsor. Exista pericolul ca mai multe condamnate sa se razbune pe ea pentru prestatia avuta in perioada in care a fost sefa DIICOT si a instrumentat diferite dosare.

De asemenea, Dorin Cocos se teme sa ajunga si el la Penitenciarul Rahova pe motiv ca exista pericolul ca mai multi arestati sa-i puna gand rau.

Alina Bica si Dorin Cocos au contestat mandatele de arestare preventiva, dar actiunile lor au fost respinse, vinerea trecuta, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Asta desi afaceristul si-a recunoscut vina si a facut un denunt impotriva Crinutei Dumitrean, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

author avatar
Cristi Ionita
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger