AcasăNewsOferte de sarbatori in hotelurile si pensiunile montane

Oferte de sarbatori in hotelurile si pensiunile montane

Hotelurile de pe Valea Prahovei si pensiunile montane isi asteapta oaspetii de sarbatori la preturi incepand de la 40-60 de lei/noapte

Turistii care vor sa petreaca sarbatorile de iarna pe Valea Prahovei sau in judetul Brasov pot opta pentru cazare in pensiuni, la preturi de la 40 de lei pe noapte, sau  pentru sejururi in hoteluri, la preturi de la 560 de lei pentru trei nopti de cazare.

Hotelurile de pe Valea Prahovei si pensiunile montane isi asteapta oaspetii de sarbatori la preturi incepand de la 40-60 de lei/noapte

Hotelierii de pe Valea Prahovei  si din Brasov sustin ca unitatile de cazare sunt ocupate in proportie de 80-90%, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion, in conditiile in care tarifele au ramas la nivelul anului trecut. Turistii care petrec sarbatorile de iarna in statiunile montane pot beneficia, de regula, de pachete turistice de minimum trei nopti de cazare, cu diverse facilitati.

Craciun si Revelion la Brasov si in Poiana

Hotelurile de trei stele din municipiul Brasov ofera cazare in ajun de Craciun cu 60 de lei pe noapte, iar cele de patru stele – 200 de lei/noapte, sau 580 de lei/sejur de trei nopti. In Poiana Brasov, cazarea de Craciun costa 560 de lei/persoana/trei nopti, iar preturile se dubleaza de Revelion. Tot in Poiana, unitatile de trei stele ofera si sejururi de trei nopti cu demipensiune si cina festiva de Revelion inclusa, la preturi de 416-513 euro. Craciunul e mai scump in cazul hotelurilor de patru stele, dar si oferta este pe masura: 1.100 de lei/ persoana pentru  cinci nopti de cazare, cu mic dejun inclus, o cina festiva de Craciun, spectacole si recitaluri de muzica usoara si populara in fiecare seara. Copiii vor avea parte si de vizita lui Mos Craciun in seara de Ajun. De Revelion, pretul poate urca la 3.200 de lei de persoana, pentru cinci nopti de cazare pentru o persoana, cu demipensiune si cina festiva de Revelion, la care se adauga diverse programe de divertisment, acces la piscina si sauna. Pentru clientii mai pretentiosi exista si oferte de lux in Poiana Brasov. Astfel, pentru 353 de euro de persoana se ofera urmatoarele servicii: cinci nopti de cazare, demipensiune, o cina festiva de Craciun, echipament sportiv pentru schi sau snowboard si posibilitatea de a inchiria ATV-uri sau snow-mobiluri.

Mese traditionale si jacuzzi

Turistii care aleg sa petreaca sarbatorile de iarna la pensiuni, dar vor si traditie, si lux, pot opta pentru pensiunile din Poiana Brasov, unde cazarea pentru trei-patru nopti costa 249-289 de euro de persoana. Oaspetii vor avea parte de meniuri traditionale, vin si tuica fierte, purcei de lapte la protap, focuri de tabara, colinde, iar cei care se simt prea incarcati de mancarurile traditionale pot opta pentru o sedinta de masaj, sauna ori jacuzzi sau pot juca biliard. Revelionul la astfel de pensiuni ajunge la 545 de euro de persoana pentru cinci nopti de cazare, cu mic dejun, cina si cina festiva si petrecere de Revelion.

Mos Ajun la Bran-Moeciu

Proprietarii pensiunilor din zona Bran-Moeciu sustin ca locurile sunt deja rezervate in proportie de 60%. Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a lansat, recent, programul „Traditiile Craciunului 2013”, prin care sunt oferite pachete turistice la pensiuni din zona Bran-Moeciu. Tarifele incep de la 40 de lei de persoana (fara mic dejun, la o pensiune de doua margarete, pentru o noapte de cazare), pana la 600 de lei de persoana (pentru trei nopti, cu toate mesele incluse, la o pensiune de patru margarete). Media este de 500 de lei de persoana, cu trei nopti de cazare si cina festiva de Craciun.

author avatar
Arpad Dobre
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger