AcasăNewsOferte de joburi prin ANOFM

Oferte de joburi prin ANOFM

O serie de oferte de joburi se adreseaza soferilor de camioane de mare tonaj

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca are inregistrate peste 9.300 de locuri de munca pentru aceasta saptamana, disponibile prin agentiile teritoriale.

O serie de oferte de joburi se adreseaza soferilor de camioane de mare tonaj

Locurile de munca sunt disponibile atat pentru persoanele cu studii medii, cat si pentru cele cu studii superioare. In randul titratilor, cei mai cautati sunt inginerii, printre care electrotehnistii, mecanicii, IT-istii, informaticienii. De asemenea, printre persoanele cu studii superioare sunt la mare cautare consilierii financiar-bancari, programatorii, consilierii de vanzari de asigurari, managerii etc.

Munca pentru meseriasi

Meseriasii au la dispozitie in aceasta saptamana peste 8.700 de locuri de munca. Astfel, persoanele cu studii medii, precum si absolventii de scoli profesionale si/sau scoli de maistri ori de cursuri de calificare au la dispozitie joburi in urmatoarele specializari:

–         confectioner-asamblor articole din textile,

–         operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice,

–         sofer autocamion/masina de mare tonaj,

–         ospatar (chelner),

–         lacatus mecanic etc.

De asemenea, si muncitorii necalificati au la dispozitie locuri de munca in industria confectiilor, la ambalarea produselor solide si semisolide, manipularea marfurilor etc.  Cei interesati se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca pe raza careia domiciliaza sau pot accesa anofm.ro pentru detalii.

author avatar
Arpad Dobre
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger