AcasăNewsOferte de joburi in banci

Oferte de joburi in banci

Candidatii care vor un job la banca trebuie sa aiba experienta de minimum doi ani

In plina criza si chiar si in urma restructurarii activitatii, inca mai exista banci care angajeaza personal. Printre acestea se numara BCR, Banca Transilvania, Millennium Bank si Banca Romaneasca.

Candidatii care vor un job la banca trebuie sa aiba experienta de minimum doi ani

Absolventii de ASE, licee economice, telecomunicatii, IT sau automatica pot obtine un job intr-una din bancile de top din Romania. Conform unei analize realizate de Economica.net, cele mai ofertate posturi sunt operator ghiseu bancar, consilier rfetail, specialist resurse umane etc.

BCR ofera 49 de joburi la nivel national in urmatoarele specializari: analist de resurse umane, consilier clienti retail, microintreprinderi, director executiv de unitate, operator ghiseu bancar, coordonator echipa administrare baze de date.

Banca Transilvania recruteaza in septembrie personal pentru urmatoarele posturi: administrator de baza de date Oracle si auditor intern la Cluj, inginer de sistem in informatica la Timisoara si Brasov, ofiter front office la Cluj, Bucuresti si la Predeal si consilier juridic la Valcea.

Millennium Bank cauta un application developer pentru Bucuresti. Cerinte: diploma in telecomunicatii sau automatica, bun vorbitor de limba engleza, minimum doi ani experienta intr-o pozitie similara. Millennium mai recruteaza in aceasta perioada un ofiter bancar administrativ in Capitala si  un consilier de vanzari in Craiova.

Banca Romaneasca cauta in Bucuresti un consilier juridic-litigii si reporting sector supervisor.

Detali, pe site-urile bancilor.

author avatar
Arpad Dobre
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger