AcasăNewsOfertă record pentru un loc de parcare în Tulcea. Un șofer a...

Ofertă record pentru un loc de parcare în Tulcea. Un șofer a oferit 100.000 de lei

parcare

Un tulcean a licitat 100.000 de lei pentru un loc de parcare, adică puţin peste 20.000 de euro.

Aceasta va trebui să plătească suma în termen de cinci zile, în caz contrar nu va mai putea participa la nicio licitaţie de acest fel care se va organiza în următorii trei ani.

Suma trebuie plătită în 5 zile

Este vorba despre locul de parcare inscripţionat pe hartă cu numărul 20, situat între străzile Plevnei şi Albatros din cartierul C5, pe aleea din spatele blocurilor, unde sunt şi garaje.

Primarul din Tulcea a declarat că în momentul licitaţiei persoana care a anunţat suma record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei prin care autoritatea locală organizează aceste tranzacţii.

„Persoana care a licitat suma a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nicio licitaţie”, a menţionat primarul.

Riscă să-și piardă dreptul de a participa la licitații

De obicei un loc de parcare este licitat cu sume cuprinse între 150 și 1500 de lei.

„Banii nu vor fi pierduţi, fiindcă e greu de crezut că cei care licitează sume astronomice îşi permit să le şi plătească şi atunci vor avea locul de parcare asigurat cu suma minimă admisă”, a precizat edilul localițătii.

author avatar
Andreea Vlad