AcasăNewsOcuparea Siriei, sah mat la Vladimir Putin

Ocuparea Siriei, sah mat la Vladimir Putin

Ocuparea rapida a Siriei de catre SUA si aliati, inlaturarea regimului lui Bashar si instalarea unui sistem de baterii de rachete ar bloca Rusia „la mantinela”.

Flota ruseasca din Mediterana s-a intors la Sevastopol

Occidentul nu a renuntat la strategia militara, daca altfel nu-l poate supune pe Putin, „care traieste in alta lume”, dupa cum a remarcat Angela Merkel.

Planurile A si B ale elitei mondiale

Putin e hotarat sa nu mai lase pe nimeni sa puna Rusia la colt

Elita bancara mondiala are Arabia Saudita care sustine petrodolarul pana cand se va hotari  „debarcarea” acestuia. Natiunile emergente, BRIC, au Iranul, prin care incearca sa-si impuna un loc fruntas in Noua Ordine Mondiala, cumparand petrol pe aur, in detrimentul petrodolarului. In astfel de situatii, cu atac la geostrategia-mama, Planul A al elitei bancare prevedea atacarea Iranului. Rusia si China, insa, au luat Iranul in brate. China, pentru ca vrea yuanul ca noua moneda globala, Rusia pentru ca vrea mai intai monopol pe petrol si gaze, apoi se mai gandeste pe ce valuta le va vinde. Planul B al elitei, pentru care si-a dat acordul la intrunirea Bilderberg din urma cu doi ani, era ocuparea rapida a Siriei, inlaturarea regimului lui Bashar si instalarea unui sistem de baterii de rachete cu raza medie de actiune, suficient cat sa tina in sah Iranul, pana se convingea sa-si vanda petrolul pe dolari, nu pe aur. Obama, insa, care nu asculta de consilieri, a hotarat sa incheie „era razboaielor” si de atunci o ia pe coaja nonstop de la Putin.

Cum se poate sfarsi calvarul poporului sirian

Conform analistilor militari, ocuparea Siriei este inca posibila, cand SUA si aliatii vor avea suficiente nave de razboi in Marea Neagra. Pentru „jocuri tactice”, fireste. Odata ocupate pozitii de catre Marina americana si in statele baltice, cu tot cu baterii de rachete, flota lui Putin, revenita din Mediterana, ar fi pusa la respect de „scutul” aliatilor. Blocat astfel, Putin n-ar mai putea preveni ocuparea Siriei, care ar dura, conform analistilor militari, cateva zile. Cu Rusia „la mantinela”, Bashar, in Siria, si Iranul ar ramane fara „tatuc”. Nimeni nu le va sari in ajutor. China deja „s-a abtinut” cu privire la actiunile lui Putin in Crimeea, deoarece are propria schema financiara, cand o veni vremea ingroparii petrodolarului. Sah si mat la Putin!

author avatar
Adina Mutar
2.998 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger