AcasăNewsOctombrie incepe cu ploi. Vezi prognoza pe trei zile!

Octombrie incepe cu ploi. Vezi prognoza pe trei zile!

Luna octombrie incepe cu ploi, dar cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada.  Va ploua atat in Capitala, cat si in restul tarii, in timp ce temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va prezenta vineri innorari temporare, dar sunt sanse mici sa ploua. Temperatura maxima, in scadere usoara, se va situa in jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 12-13 grade.

In partea de est a tarii, izolat va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificari. Maximele vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, in timp ce minimele vor avea valori cuprinse intre 4 si 14 grade.

In Capitala, vremea va continua sa fie frumoasa si sambata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua anterioara, va fi de 27-28 de grade, iar cea minima de 11-13 grade.  Si in tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, indeosebi noaptea in zona montana. Maximele vor fi cuprise intre 19 si 29 de grade, iar minimele intre 6 si 16 grade, potrivit jurnalul.ro

Ziua de duminica incepe cu cer variabil in Bucuresti si vant slab. Si temperaturile scad usor, astfel incat maxima nu va depasi 25 de grade Celsius, in timp ce minimele se vor situa intre 9-11 grade.

In celelalte regiuni ale tarii, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil. Temperatura aerului, in scadere fata de zilele precedente, va avea maxime cuprinse intre 18-26 de grade Celsius si minime de 4-13 grade.

566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger