AcasăOchii vad, inima crede! Simona Trasca cere dovezi de infidelitate de la...

Ochii vad, inima crede! Simona Trasca cere dovezi de infidelitate de la Denisa Bita

Denisa-Bita-foto-4tuning.ro-Simona-Trasca-Pamela-de-RomaniaOchii vad, inima crede! Simona Trasca cere dovezi de infidelitate de la Denisa Bita

Simona Trasca, alias Pamela de Romania, vrea dovezi ca George Ciubotaru o inseala cu Denisa Bita. Pamela i-a cerut presupusei amante doar un film in care Denisa ii face sex oral lui George.

Denisa-Bita-foto-4tuning.ro-Simona-Trasca-Pamela-de-Romania
Ochii vad, inima crede! Simona Trasca cere dovezi de infidelitate de la Denisa Bita

„Eu am vorbit cu George si mi-a zis ca a fost anul trecut cuplat cu ea si ca, de cand este cu mine, nu au mai avut nici o treaba. S-a dus sa-i duca doar un buchet de flori mamei ei, dar nu a stat mai mult de o jumatate de ora. Cand a pupat-o, a facut-o doar din bun-simt, ca sa nu o lase ca pe o fraiera cu gatul intins. Mie sa-mi aduca film cand ii face sex oral si abia atunci o sa o cred!”, a declara Pamela de Romania cu privire la infidelitatea iubitului.

Pe cealalta parte, Denisa Bita, fosta concurenta de la Pagina 3 din Click, sustine ca relatia ei cu George Ciubotaru este una foarte serioasa, ce a inceput imediat dupa ce acesta s-a despartit de Sanziana Buruiana, adica in luna noiembrie a anului trecut.

„Noi suntem impreuna de cand s-a despartit de Sanziana Buruiana. Mama mea stie de relatia mea cu George, a venit de multe ori la mine, iar de ziua ei i-a adus flori. Oricum mi-a promis ca ii face vant Pamelei si ca va spune adevarul!”, a povestit presupusa amanta, Denisa Bita, potrivit showbiz.ro.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger