AcasăNewsOccupy Wall Street: Tanar de origine romana, plin de sange dupa ce...

Occupy Wall Street: Tanar de origine romana, plin de sange dupa ce a fost batut de politie la New York

(foto: captura Youtube)

Unul dintre protestatarii miscarii Occupy Wall Street (Ocupati Wall Street-n.r.) de la New York este, potrivit blogului Washington Post, un american de origine romana. Imaginile cu Brandon Watts avand fata plina de sange, dupa ce ar fi fost lovit de politie in timpul ciocnirilor de joi dupa-amiaza, au fost facute publice de presa americana.

(foto: captura Youtube)

Tanarul in varsta de 19 ani – despre care pe blogul Washington Post se scrie ca ar fi de origine romana – apare plin de sange pe fata, intr-o serie de imagini facute publice recent. Brandon ar fi fost lovit in cap cu un baston de unul din politistii chemati sa faca ordine pe strazile new-yorkeze ocupate de protestatari, alegandu-se cu o fractura craniana, potrivit Mediafax. Oamenii legii sustin, insa, ca Watts s-ar fi lovit cu capul de beton, dupa ce s-ar fi dezechilibrat in momentul in care incerca sa se opuna retinerii. Jurnalistii prezenti in zona sustin prima varianta: Brandon a fost lovit in cap de catre un agent de politie.

Brandon Watts se afla in America de 11 ani, potrivit blogului cunoscutei publicatii americane. El a fost retinut, joi seara, alaturi de alte sute de protestatari care se aflau pe strazile din New York. De altfel, tanarul american de origine romana este considerat unul dintre cei mai activi protestatari ai miscarii „ Occupy Wall Street/Ocupati Wall Street„.

285 afisari

1 COMENTARIU

  1. uite asa se propaga stiri aiurea despre romani ! ati studiat voi si ati vazut ca e de origine romana ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger