AcasăNewsObiecte furate de la MORŢI, vândute în Bucureşti, de bune!

Obiecte furate de la MORŢI, vândute în Bucureşti, de bune!

profanare de morminteObiecte furate de la MORŢI, vândute în Bucureşti, de bune!

Şase percheziţii au avut loc marţi în judeţele Giurgiu şi Teleorman, la persoane suspectate de profanare de cadavre și morminte, anunță Poliția Română.

Mai multe persoane sunt cercetate după ce în ultimele două luni ar fi pătruns în mai multe cavouri din județele Giurgiu și Teleorman de unde ar fi furat obiecte și bani.

Au profanat morminte în Giurgiu

Acuzaţiile pe care le aduc procurorii sunt de de profanarea de cadavre sau morminte și furt calificat. În cauză, sunt vizate 6 persoane, care în cursul lunilor decembrie 2021 – ianuarie 2022 ar fi pătruns în mai multe cavouri din diverse localități de pe raza județelor Giurgiu și Teleorman, de unde ar fi sustras obiecte și sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate şi activităţilor procedurale desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz, s-au stabilit următoarele: persoanele bănuite, prin forţarea uşilor de acces ale cavourilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunuri.

Bunurile furate în urma săvârşirii infracţiunilor ar fi fost valorificate în municipiul Bucureşti”, precizează IPJ Teleorman.

Există bănuiala că suspecţii din acest dosar ar fi săvârşit 24 de fapte, în 5 localităţi, din judeţul Teleorman. În urma percheziţiilor care au fost făcute, marţi, la locuinţele suspecţilor, în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, au fost descoperite bijuterii şi bani.

author avatar
Andrei Ștefan
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger