AcasăNewsObiect zburator neidentificat (OZN), descoperit langa planeta Mercur VIDEO

Obiect zburator neidentificat (OZN), descoperit langa planeta Mercur VIDEO

NASA a publicat o serie de imagini ce surprind un obiect neidentificat, ce poate fi chiar un OZN, in apropierea planetei Mercur.

Imaginile incredibile au fost detectate de un telescop al Agentiei Spatiale Americane, care ilustreaza un obiect cilindric de dimensiuni foarte mari in apropierea planetei Mercur.

Desi NASA a facut dezvaluirea in urma cu cateva ore, deja au aparut teorii ale conspiratiei care spun ca obiectul nu seamana cu niciun corp ceresc, el fiind mai degraba un OZN – o nava extraterestra „parcata” langa Mercur. In acelasi timp, astronomii americani au concluzionat ca obiectul neidentificat nu reprezinta niciun pericol pentru planeta noastra.

Pe 1 decembrie, o cameră de luat vederi aflata la bordul sondei spaţiale „Stereo” surprins o imaginea care face furori in intreaga lume.  Conform astronomilor, camera a inregistrat imaginea unui val de particule incarcate magnetic, provenite de la Soare care loveste planeta Mercur, aceasta fiind cea mai apropiata de Soare. In cadru apare, in apropierea planetei, ceva ce pare a fi imaginea unui alt „obiect” de care se loveste valul de particule.

[youtube]6X96xI1gLdQ[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
1.006 afisari

1 COMENTARIU

  1. pe 24.04.2011 ora 3,4 dimineata am venit acasa de la un chef cand am intrat pe poarta am vazut pe cer la o distanta de de 2,3 km mai multe lumini ce semana cu o stea stralucitoare reactia mea a fost sa scot telefonul sa filmez sau sa fotografiez cand am deblocat telefonul am vazut o linie de lumini care dispare pe cer. NIMENI NU MA CREDE CRED IN OZNURI ARAD ROMANIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger