AcasăNewsObama si foarte multi lideri ai lumii, la ceremonia oficiata in memoria...

Obama si foarte multi lideri ai lumii, la ceremonia oficiata in memoria lui Nelson Mandela: LIVE VIDEO

Sud-africanii au infruntat cu miile ploaia puternica pentru a asista, marti, la ceremonia speciala oficiata, in memoria fostului presedinte Neson Mandela, pe un stadion din Johannesburg. La ceremonial au asistat si cei mai puternici lideri ai lumii, printre ei si Barack Obama, cel care, la aceasta ora sustine un discurs.

La ceremonie au tinut sa fie prezenti cateva zeci de mii de oameni, in conditiile in care capacitatea stadionului este de circa 70 de mii de locuri. De asemenea, pe langa lideri ai celor mai importante state ale lumii -Obama, Francois Hollande, dar si fosti premieri, la slujba au asistat si mai multi membri ai familiei Mandela, printre acestia si sotia indurerata, dar si cativa nepoti ai defunctului. Au fost amenajate tribune si au fost amplasate mai multe ecrane, pe care sa se vada imagini cu persoanlitatile care au vorbit despre fostul lider sub-african.

Mandela a trecut in nefiinta joia trecuta, la varsta de 78 de ani. Vestea mortii liderului sud-african a fost primita cu mare tristete in lumea intreaga, cunoscut fiind faptul ca Mandela a fost unul dintre cei mai apreciati lideri politici ai lumii. In timpul ceremoniei, care a inceput cu intonarea imnului national, au fost rostite rugaciuni.

VEZI AICI LIVE VIDEO de la ceremonie.

Sursa foto: emaramures.ro

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger