AcasăNewsObama si-a tras slogan comunist

Obama si-a tras slogan comunist

Obama recurge si la gesturi dragi politicienilor damboviteni

Fiind in pericol sa nu mai obtina al doilea mandat,  presedintele american a apelat la un slogan de sorginte marxista: „Inainte!”

Obama recurge si la gesturi dragi politicienilor damboviteni

„Forward” („Inainte!”) este un slogan care reflecta convingerea marxistilor ca miscarea lor reprezinta mersul istoriei spre comunism si victoria asupra capitalismului. Cu atat pare acesta mai ciudat in campania electorala a lui Barack Obama, care si-asa avea destule de infruntat.

Washington Times a facut istoricul comunist al sloganului amintind de faptul ca Lenin a fondat si o publicatie cu acest nume. Au mai fost si publicatiile radicale de stanga cu acelasi nume, una a Partidului Social-Democrat din Germania, unde scriau Friedrich Engels si Leon Trotki si cealalta a Ligii Comuniste, asociata cu Karl Marx, Engels si Mihail Bakunin. Republicanii au afirmat mereu ca Obama e un socialist deghizat. Sunt si democrati care nu au fost de acord cu sloganul de campanie. In plus, luptatorii de elita din Navy SEAL s-au razvratit, prin diferiti purtatori de cuvant, impotriva lui Obama, care i-a expus  ironiei si dezbaterilor publice de cand cu eliminarea lui Osama bin Laden.

author avatar
Adina Mutar
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger