AcasăNewsObama nu renunta la concediu

Obama nu renunta la concediu

Obama pleaca in vacanta in Insula Martha's Vineyard, sa se relaxeze impreuna cu familia

Presedintele american, Barack Obama, nu intentioneaza sa renunte la vacanta din cauza crizei datoriilor guvernamentale si a situatiei de pe pietele financiare.

Obama pleaca in vacanta in Insula Martha's Vineyard, sa se relaxeze impreuna cu familia

Anuntul a fost facut de Casa Alba, dupa ce mai multi analisti au comentat ca presedintele ar trebui sa renunte la concediu intr-o astfel de situatie. Obama va pleca saptamana viitoare in vacanta la Martha’s Vineyard, o insula situata in largul coastelor statului Massachusetts. De altfel, si senatorii sunt in vacanta parlamentara. Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney, a subliniat ca presedintele lucreaza permanent pentru rezolvarea problemelor economice si se va afla in „comunicare directa si constanta”  cu echipa sa, cu care va avea sedinte periodice.

Crucea mortii lansata de Standard & Poor’s

Agentia care a retrogradat SUA, declansand instabilitatea bursiera, a lansat un semnal tehnic referitor la media indicelui bursei americane din ultimele luni, denumit “crucea mortii”. Aceasta indica noi scaderi pe termen scurt. Asta dupa ce cele “trei surori”, agentiile de rating Standard & Poor’s, Moody’s Investors Service si Fitch, confirmasera ca Franta ramane in „clasa AAA”. Degeaba! Bursele europene si cea de pe Wall Street au inregistrat declinuri semnificative pe fondul declinului actiunilor bancilor franceze.

author avatar
Adina Mutar
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger