AcasăNewsObama mort pentru cinci ore

Obama mort pentru cinci ore

In timp ce presedintele Obama petrecea de Ziua Independentei, hackerii dadeau sfoara-n Twitter ca a fost impuscat mortal

O grupare de hackeri a atacat contul pe Twitter al postului american de televiziune Fox News, postand ca presedintele Barack Obama a fost asasinat.

In timp ce presedintele Obama petrecea de Ziua Independentei, hackerii dadeau sfoara-n Twitter ca a fost impuscat mortal

Pe foxnewspolitics, la categoria Breaking news aparea urmatorul mesaj : „BarackObama asasinat, nu a supravietuit celor doua  rani impuscate; o zi de 4 iulie trista pentru America. In prealabil, stirea circulase pe Twitter cu detalii: Obama, aflat in campanie in Iowa, fusese impuscat de doua ori, in zona pelviana si in gat, pe cand se afla in Restaurantul Ross. Mesajele, postate tot de hackeri, ofereau condoleante familiei Obama si il felicitau pe noul presedinte Joe Biden. „In asemenea timpuri nebune, se arata in sfarsit luminita de la capatul tunelului”! Fox News, unul dintre cele mai populare canale de televiziune americane, a sters „stirea” cu asasinarea lui Obama dupa mai mult de cinci ore!

Asa, si?

Comentariile utilizatorilor de pe Twitter au fost mult mai deranjante decat facatura hackerilor. „S-a dus marele cheltuitor de la Casa Alba, asa, si?”, „asta e mai credibila decat aia a lui Obama, cu uciderea lui Osama”, „mai nasol e ca a crapat dupa ce a distrus economia nationala”, sunt doar cateva din mesajele referitoare la stirea „bomba”. „O.K. Fox News, baga rating!”, scria un alt comentator, aluzie la faptul ca vreme de cinci ore administratorii contului nu au intrerupt  sarabanda de pe Twitter. Serviciile secrete cerceteaza incidentul!

author avatar
Adina Mutar
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger