AcasăNewsObama: In tinerete m-am drogat, am incercat tot

Obama: In tinerete m-am drogat, am incercat tot

Tata si fiica: Apucaturile lui Barack de pe vremuri le are si Malia

Intr-un documentar MTV realizat de rapperul Macklemore, presedintele SUA a recunoscut ca nu a fost deloc cuminte in tinerete.

Tata si fiica: Apucaturile lui Barack de pe vremuri le are si Malia

Barack Obama l-a primit la Casa Alba pe cunoscutul rapper (pe numele sau real Ben Haggerty) pentru a realiza impreuna un material pentru conttientizarea riscului ce-l prezinta substantele opiacee, ”Lupta impotriva crizei americane a opiaceelor”. Obama a evocat deja in autobiografia sa ca a fumat marijuana in perioada anilor universitari. Insa el a mers mai departe, in premiera presedintele dezvaluind ca nu s-a limitat numai la ”iarba” in tinerete. ”Cand eram adolescent am luat droguri, am baut si am testat aproape tot ce exista atunci pe piata”, a afirmat el in documentarul respectiv. In luna mai, Obama i-a avertizat pe americani cu privire la abuzul de medicamente. ”Dependenta nu vine mereu de pe o strada intunecata, ci chiar din cabinetele medicilor”, denuntand practicile anumitor medici de a prescrie medicamente adictive dar si responsabilitatea companiilor farmaceutice. Insa, in familia Obama, fiica cea mare a lui Barack, Malia, nu pare a fi departe de apucaturile acestuia din tineretea-i rock’n’roll. In varsta de 18 ani, Malia a fost filmata, in august, in timp ce ducea la buze un joint. I-a adresat Obama un mesaj anti-drog subtil fiicei sale?

author avatar
Tudor Borcea
272 afisari

1 COMENTARIU

  1. Va dati seama daca ar fi facut Trump asa ceva ce mai vuia presa aservita neoconilor&Killary…! Asta bun exemplu..de prezident Obama..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger