AcasăNewsObama, in „Turneul mizeriei”, cu autobuz de doua milioane de dolari

Obama, in „Turneul mizeriei”, cu autobuz de doua milioane de dolari

Republicanii nu cred ca turneul electoral al lui Obama in autobuzul „Nr 1”, de peste doua milioane de dolari, ar putea sa-i creasca sansele la prezidentiale

Cu credibilitatea la pamant si republicanii in carca, Obama a plecat in campanie electorala cu „Autobuzul Nr.1”, de peste doua milioane de dolari.

Republicanii nu cred ca turneul electoral al lui Obama in autobuzul „Nr 1”, de peste doua milioane de dolari, ar putea sa-i creasca sansele la prezidentiale

Barack Obama a inceput un turneu de trei zile la bordul unui autocar ultradotat. Autobuzul „Bestia neagra”, numit astfel dupa limuzina prezidentiala, a fost achizitionat de la compania Hemphill Brothers Coach din Whites Creek, Tennessee, impreuna cu un altul, pentru candidatii republicani din campania prezidentiala din 2012, ca sa nu se simta ofensati.

„Bestia neagra” e scumpa

Pretul unui asemenea autobuz este de 1,1 milioane de dolari, dar dupa ce serviciile secrete isi monteaza aparatura si dupa ce se adauga accesoriile de lux pentru confortul prezidential, poate ajunge si la 2,5 milioane de dolari.

Autobuzul blindat este dotat cu accesorii de lux si aparatura speciala

Republicanul Mitt Romney, candidat la alegerile prezidentiale din 2008, a numit campania lui Obama „Turneul Mizeriei Magice”, parafrazand titlul albumului formatiei Beatles din 1967 – „Magical Mystery Tour.” „Cum sa te adresezi somerilor si falitilor, coborand dintr-un autobuz de peste doua milioane de dolari?”, spunea Romney.

Joe Biden bate la portile Chinei

Vicepresedintele Joe Biden pregateste si el un tur de forta in China si Japonia, doua tari care detin o parte uriasa din datoriile SUA. China nu s-a mai aratat interesata sa acumuleze obligatiuni in valuta americana, ceea ce stopeaza cresterea economica a SUA. Biden are ingrata misiune de a-i convinge pe chinezi sa permita monedei nationale sa se majoreze fata de dolarul american. Mentinerea monedei subevaluate permite preturi incomparabil mai mici la export, fata de produsele americane.

author avatar
Adina Mutar
622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger