AcasăNewsObama i-a crescut venitul lui Buffett cu 154 de milioane de dolari

Obama i-a crescut venitul lui Buffett cu 154 de milioane de dolari

Buffett si Obama nu ca ar fi intelesi, dar se completeaza foarte bine

Warren Buffett a mai dat un tun cu Banca Americii de „numai” 154 de millioane de dolari, dupa un scurt discurs al lui Obama, care a durat cateva minute.

Buffett si Obama nu ca ar fi intelesi, dar se completeaza foarte bine

Dupa ce presedintele Americii si reprezentanti ai Departamentului de Justitie au anuntat ca s-a semnat o intelegere cu cinci banci prin care s-au deblocat 25 de milioane de dolari, Buffett a mai castigat un „ban” cu Banca Americii.

Acesta a investit cinci miliarde de dolari in Banca Americii la 25 august 2011, fiind autorizat sa cumpere 700 milioane de actiuni la un pret de 7,14 dolari actiunea. Spre sfarsitul anului, actiunile ii scazusera la 4, 94 de dolari si intra la apa vazand cu ochii. Dupa ce Obama personal a anuntat intelegerea cu celelalte banci, actiunile la Banca Americii au crescut imediat la 8,13 dolari bucata, apoi la 8,31 si 8,35. Doar uitandu-se la televizor, Buffett e mai bogat cu peste 150 de milioane de dolari. Gurile rele spun ca nu e prima oara cand prietenul miliardar al presedintelui american profita de urma politicilor sale fiscale. La randul sau, a donat pentru campania prezidentiala 5000 de dolari si 30.800 pentru Comitetul National al Democratilor.

author avatar
Adina Mutar
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger