AcasăNewsObama, de Ziua Nationala a Romaniei: "SUA sunt alaturi de voi ca...

Obama, de Ziua Nationala a Romaniei: „SUA sunt alaturi de voi ca prieten si partener””

Secretarul de stat american Hillary Clinton a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Nationale, ea indemnandu-i pe romani sa sarbatoreasca acest eveniment stiind ca Statele Unite le sunt alaturi „ca prieten si partener”.

„In numele presedintelui Obama si al poporului Statelor Unite, sunt incantata sa transmit cele mai bune urari tuturor romanilor cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale, la 1 decembrie”, spune Clinton la inceputul mesajului sau.

„In urma cu 93 de ani, statul roman a fost fondat pe principiile democratice ale libertatii si egalitatii, care sunt valorile comune aflate in centrul relatiei noastre. Astazi, contam pe Romania ca pe un aliat puternic si sprijinim impreuna stabilitatea si prosperitatea Afganistanului, integrarea euro-atlantica a vecinilor din Balcani si securitatea la nivel global printr-o cooperare extinsa in domeniul aplicarii legii”, mai spune secretarul de Stat.

Clinton precizeaza ca, pe langa aceste legaturi de durata, semnarea in acest an a parteneriatului strategic si a acordului privind apararea antiracheta marcheaza un nou capitol in relatia romano-americana. „Sa stiti ca, in timp ce sarbatoriti aceasta zi speciala alaturi de familie, prieteni si de cei dragi, Statele sunt alaturi de voi ca prieten si ca partener. Felicitari si cele mai bune urari de pace si prosperitate”, incheie Clinton mesajul.

author avatar
Ciprian Purice
780 afisari

6 COMENTARII

  1. La multii ani romania !Tara mea cea draga si roditoare de bune valori spirituale si culturale .Cred in destin si intr-o schimbare spre mai bine ,a acestui neam ce a fost umilit cu decenii in sir de alti ce sunt lipsiti de credinta si frica de bunul Dumnezeu, el este acel puternicul si intreptatorul nostru.Avind credinta in el totul se va schimba mai avem si oameni luminatii in aceasta tara ce intr-o buna zi va deveni o tara a fagaduintei de veci .Traim o perioada confuza si acesta este argumentul de a nu deosebi binele de rau facatorii .Fagaduinta banilor este un indemn al tradarii,dor cugetarea credintei de ati primi meritele ce iti sunt cuvenita ale tale de buna asteptare si chibzuinta si efort cuvincios al constintei umane .Te face sa vezi adevarul in viata de existenta ce o parcurgi ,dar probarea uni seman de al nostru o poti vede prin cele, (10 purunci: DUNEZEIESTI )ce sunt primite de Moise unl din credinciosi neamului omenesc ,cei cu credinta prin aplicarea de legi ale lui :Moise, cu conceptul evolutiei timpului actual al vremurilor nostre,ce se apropie de Judecata Dumnezeiasca !

  2. Politica este o esenta de baza a dezvoltari si interpretari de oameni luminati si curati cu fufletul,de ajuta pe cei au depus un vot de merit si respect pentru ei.Asumarea raspunderi ca om si cetatean ,este un mare legamint,fata de oameni si de bunul DUMNEZEU ,juramintul pe BIBLIE este unul „sacru” cei ce nu cred pot vedea pe acei ce primesc judecata cu moartea ,ce este un blestem din puterea DUMNEZEIASCA ,ce numai puti apara ,te poate omori cel mai apropiat al tau, prin cuvinta de iertari celor laltii ce tu ìi judeci fara buna dreptate a credintei tamaduitoare .

  3. Vointa de a vrea binele apropelui nostru trebui ,credinta ca un simplu om ce iti da o valoare de cinste si omenie pe care o poti arata si dovedi prin fapte marturisitoare ale vieti de zi cu zi .Nu valoarea material este impotamta pt noi, ci cea sufleteasca ,cind te poti bucura de sentimentele de bucurie ce le poti aduce semenului tau, prin ai asculta dorinta si suferinta ce il apasa ca om .Atunci poti crede ca ai o valoare ce poate ajuta si pe cei lalti ce merita ajutati ,aceste argumente pot fii folosite in orice puct de activitate de munca si comunitate sociala a vieti cotidiene ce o parcugem !

  4. Ce bine pt.Romania ca esti un amarit de anonim
    Eu sunt mandra de tzara in care m-am nascut !!!!

  5. Domnul Obama a facut un gest foarte frumos ca ne-a felicitat de ziua noastra, a romanilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger