AcasăNewsObama coplesit pana la lacrimi de masacrul in urma caruia 27...

Obama coplesit pana la lacrimi de masacrul in urma caruia 27 de persoane si-au pierdut viata – VIDEO

(foto: usatoday)

Presedintele american, Barack Obama, a lacrimat continuu in timpul discursului in care a deplans carnagiul care a avut loc la o scoala generala din orasul Newtown, din statul american Connecticut.

(foto: usatoday)

Zeci de milioane de americani au vazut lacrimile din ochii presedintelui Americii, care si-a exprimat, intr-un discurs sustinut la Casa Alba, condolenatele pentru masacrul dintr-o csoala din Newtown, in care au fost ucise 27 de persoane.

„Stiu ca nu exista niciun parinte in America care sa nu simta aceeasi coplesitoare suferinta pe care o simt si eu”, a declarat Barack Obama.

Incidentul armat a avut loc, vineri dimineata, la o institutie de invatamant, din Connecticut, in urma caruia si-au pierdut viata 18 copii si mai multe cadre didactice, in total aproximativ 27 de oameni au murit, intre care si atacatorul. Politia a refuzat sa ofere date exacte privind numarul victimelor sau identitatea atacatorului.

Posturile de televiziune americane l-au identificat in cursul dupa-amiezii pe autorul masacrului in persoana lui Adam Lanza, care avea numai 20 de ani. In prima faza suspect de incident a fost Ryan Adam, care in realitate este fratele atacatorului.

Posturile TV americane spun ca bilantul atacului este de cel putin 27 de morti intre care 18 copii, insa politia nu a confirmat datele, noteaza CBS.

Agresorul a fost impuscat mortal, insa, pana in prezent, nu se stie cu certitudine daca a fost ucis sau sau s-a sinucis. asupra lui politia a gasit doua arme de foc, potrivit CNN. Barbatul era imbracat in negru si purta o vesta antiglont.

Se pare ca autorul atacului ar fi tatal unui elev al acelei scoli, un tanar in varsta de 20 de ani, original din New Jersey. Printre victimele masacrului se numara membri ai conducerii scolii din New Town, oras situat la aproximativ 100 de kilometri nord de New York.

[youtube]lOOUUkT4t_s#![/youtube]

author avatar
Alina Costache
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger