AcasăNewsObama cere ajutor ca sa infranga elita Bilderberg a lui Romney

Obama cere ajutor ca sa infranga elita Bilderberg a lui Romney

Obama nu poate concura financiar cu Romney

Presedintele american Barack Obama le-a telefonat din Air Force One sustinatorilor cu „greutate”, rugandu-i sa-si deschida „portofelele” pentru campania prezidentiala.

Obama nu poate concura financiar cu Romney

Obama le-a specificat ca Mitt Romney, fiind sustinut de elita miliardarilor republicani, l-a surclasat din punct de vedere al finantelor pentru campanie.

Apel la generozitate

Mitt Romney

„Am nevoie cu adevarat sa faceti ce ati facut in 2008”, a argumentat presedintele american. In 2008, miliardarii „lui” au facut ce s-a hotarat la intrunirea grupului Bilderberg, in care Hillary Clinton a fost „sfatuita” sa se dea la o parte din calea lui Obama, in schimbul mandatului de ministru de Externe. Insa anul acesta Bilderberg a hotarat sa-l sustina pe mormonul Mitt Romney, iar miliardarii se supun acestui „obiectiv”. Obama le-a spus sponsorilor sai ca o campanie in Florida si Ohio depinde direct de generozitatea lor. In mai, Romney avea stransi 76 de milioane de dolari pentru campanie, iar Obama doar 60.

SUA si-au intarit fortele in Golf

Pana si magnatul mass-media Rupert Murdoch, dupa critici indelungate asupra lui Romney, si dupa audieri peste audieri cu privire la practicile oamenilor sai de presa, a sfarsit prin a posta pe Twitter: „Sigur ca vreau sa castige Romney, sa ne salveze de socialism”! Analistii militari spun ca Obama nu mai are alta sansa sa castige un nou mandat decat daca incepe un razboi. Si acest „scenariu” e dorit de Bilderberg, asa ca totul merge struna! Ieri a iesit la iveala ca SUA, fara tam-tam, si-au intarit fortele din Golf cu nave rapide, avioane de lupta  si inca un grup portavion.

author avatar
Adina Mutar
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger