AcasăNewsObama, binecuvantat de Bill Clinton si de rabinul Monicai Lewinsky

Obama, binecuvantat de Bill Clinton si de rabinul Monicai Lewinsky

Obama il imbratiseaza sincer pe Bill Clinton, dar nici el pe Obama

Fostul presedinte american Bill Clinton l-a desemnat oficial, miercuri seara, pe Barack Obama drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie.

Obama si Bill Clinton se imbratiseaza „sincer“

Discursul sau la conventia democrata din Charlotte a fost urmat de o binecuvantare data de  rabinul fostei stagiare Monica Lewinsky, celebra pentru „scena cu trabucul”, care in viziunea lui Bill nu insemna a face sex.

Fostul presedinte l-a „laudat” pe cel despre care in 2008 spunea ca „asta ne-ar fi carat bagajele cu ani in urma” astfel: „Vreau ca Barack Obama sa fie viitorul presedinte al Statelor Unite si cu mandrie il desemnez sa poarte stindardul Partidului Democrat (…).

Rabinul David Wolpe a dat adunarii binecuvantarea

Dupa seara de ieri, vreau un barbat care a avut bunul gust sa se casatoreasca cu Michelle.” Oh, my God! Ca tot a fost reintrodus Dumnezeu in platforma politica a democratilor, miercuri seara, in procedura de urgenta! Dupa discursul lui Clinton, rabinul David Wolpe, in sinagoga caruia a „crescut” Monica Lewinsky, a binecuvantat „investirea”.

Unanimitate a la Roberta Anastase

Nu s-a tinut cont de voturile impotriva

Obama s-a gandit ca nu e momentul sa piarda votul evreilor si a cerut democratilor sa reintroduca in programul politic „recunoasterea” Ierusalimului ca fiind capitala Israelului. Intruniti de urgenta, sa voteze „vocal”, adica: „Sunteti de acord sa reintroducem in platforma politica specificatia ca Ierusalimul este capitala israelului?” Era nevoie de doua treimi de „ayeee”. Surpriza! „Nay” s-a auzit foarte clar. S-a votat de trei ori. Degeaba. „Nay” era foarte prezent. Atunci, presedintele sedintei, Antonio Villaraigosa (primar in Los Angeles), a conchis ca a predominat „aye”, in huiduielile salii.

Vezi filmul

author avatar
Adina Mutar
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger