AcasăNewsObama ameninta ca nu da pensiile din august

Obama ameninta ca nu da pensiile din august

Pana acum, pensionarii americani se plangeau de lipsa de facilitati in domeniul sanatatii, dar nu se gandeau ca vor ramane „lefteri”

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat ca nu garanteaza ca pensionarii isi vor primi banii din august, daca nu se face un plan de reducere a deficitului bugetar.

Pana acum, pensionarii americani se plangeau de lipsa de facilitati in domeniul sanatatii, dar nu se gandeau ca vor ramane „lefteri”

Data limita pana cand democratii si republicanii vor trebui sa cada la pace in privinta reducerii deficitului bugetar este 3 august. Daca nu vor ajunge la o intelegere, pensionarii vor fi primii care vor avea de suferit. „Pur si simplu nu vor fi bani in stoc!”, a precizat Obama intr-un interviu acordat CBS. De cand s-a debarasat de valuta in dolari, China tot anunta ca SUA sunt in criza, iar autoritatile americane nu vor sa pregateasca populatia. Acum, Adiministratia Obama si analistii economici anunta direct „catastrofa economica”.

author avatar
Adina Mutar
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger