AcasăNewsObama a castigat „mandatul distrugerii Americii”

Obama a castigat „mandatul distrugerii Americii”

Obama a castigat-o pe Michelle, dar la America mai are de lucru

Barack Obama a invins in cursa electorala din SUA. Insa, dupa unii analisti socio-economici, mandatul 2012-2016 este unul in care America va trece prin cele mai dramatice experiente.

Obama a castigat-o pe Michelle, dar la America mai are de lucru

„Inca patru ani”, a spus Obama fericit. Un mesaj adresat, probabil, sotiei, Michelle, care voia sa divorteze. „De-abia acum va incepe sa fie bine”, a fost mesajul catre popor.

„Va incepe sa fie bine” cu … devalorizarea dolarului?

Alt-Merket, care publica „analize corecte, in contra celor de propaganda”, considera ca Obama s-a hazardat sa promita un trai mai bun, cand nu si-a prezentat niciodata un proiect de protejare a monedei nationale. Din contra, atat el, cat si Romney, s-au dovedit suporteri ai printarii banilor in functie de necesitatile pietei si ai relaxarii cantitative. Mai pe scurt, Rezervele Federale cumpara cu toptanul titluri de stat, cu scopul de a mentine dobanzile mici si inflatia in frau. Numai ca „urciorul nu merge de multe ori la apa”, iar cu acest „program” dolarul se va devaloriza iremediabil si-si va pierde suprematia ca valuta mondiala.
Indatorarea SUA va atinge „cote astronomice”

Intre democrati si republicani (care isi pastreaza majoritatea in Camera Reprezentantilor) va continua disputa legata de o solutie privind pragul indatorarii. Datoria oficiala a SUA, in momentul de fata, se situeaza la 16.000 de miliarde de dolari. Ar mai fi cateva zeci de miliarde de dolari in obligatiuni, despre care Trezoreria nu vorbeste niciodata. Pentru a evita intrarea sistemului financiar in recesiune, Obama va creste cheltuielile si va tipari bani, ca sa le sustina.

SUA va sustine razboaiele din Orientul Mijlociu

Obama a tinut sa precizeze chiar din primele clipe ca „SUA va iesi din era razboaielor”. Poate de aceea armata, prin 500 de generali si amirali, l-a sprijinit public pe Romney! Insa Obama va trebui sa se implice in conflictul din Orientul Mijlociu, care este un butoi cu pulbere. Si, ca sa nu mai fie politicile atat de transparente, Internetului i se va pune botnita in noul mandat, sub motiv de „securitate cibernetica”. Si libertatile civile vor avea de suferit, din moment ce Obama a sustinut National Defense Authorization Act, care limiteaza drepturile constitutionale pe motiv de securitate nationala.

author avatar
Adina Mutar
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger