AcasăNewsObama a avut dadaca un transsexual

Obama a avut dadaca un transsexual

Barack Obama

Barbatul care a avut grija de Barack Obama, pe vremea cand acesta era doar un pusti si locuia in Indonezia, s-a dovedit a fi un transsexual care imprumuta rujuri de la mama viitorului presedinte.

Dadaca are acum 66 de ani si traieste de pe o zi pe alta intr-un cartier sarac din Jakarta

In viata presedintelui american Barack Obama, dadaca Turdi a fost un personaj foarte important. Putini au habar insa ce poveste de viata trista are barbatul care, in anii ’60, a fost angajat sa aiba grija de viitorul politician, pe vremea cand acesta locuia la Jakarta, in Indonezia.

Barack Obama, pe vremea copilariei la Jakarta

Asa cum o dovedesc actele, Turdi s-a nascut barbat, dar aceasta nu l-a impiedicat sa lucreze ca bona pentru Ann Dunham, mama lui Obama.

Evie (stanga), gatita ca pentru un concurs de miss

Pentru ca s-a simtit mereu  prins intr-un trup care nu era potrivit cu personalitatea lui, dadaca a inceput sa se imbrace in haine de dama si sa se machieze. Potrivit propriilor istorisiri, Turdi, pe numele sau de femeie Evie, obisnuia sa dea iama prin fardurile lui Ann, uneori chiar sub ochii lui Obama, care se prapadea de ras cand il vedea dat cu ruj. Pentru a nu-l bulversa prea mult pe pusti, dar si pentru a fi sigur ca nu isi va pierde slujba, indonezianul s-a ferit, totusi, sa umble prin casa imbracat in straie de dama.

Barack Obama

Dupa ce familia Obama a parasit Indonezia, transsexualul nu si-a mai gasit job, motiv pentru care a inceput sa se prostitueze. In prezent, Evie locuieste la Jakarta intr-o saracie lucie.

author avatar
Alina Creanga
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger