AcasăNewsOana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Aflata de ani buni la cutite cu Huidu, Oana l-a taxat aspru pe „carcotas”, principalul vinovat al accidentului auto.

“Nu ma intereseaza acest psihopat… Mi-am spus mereu parerea si in iarna, cand toti ati facut bloguri peste bloguri de sustinere a acestui individ infect, m-ati pus la zid ca am fost singura care a spus adevarul… Acum e si criminal al unor oameni nevinovati, dar „vinovati”. Dumnezeu sa-i odihneasca ca au fost contemporani cu ce a dat mai „low” natiunea romana… Urmeaza si gaina beata care ii tine isonul. Am spus de-a lungul timpului ca nu se va potoli si din nou am avut dreptate. Nu obisnuiesc sa urasc si sa tin ranchiuna, dar cata mizerie si ordinarie a facut acest alienat in emisiunea lui mediocra despre mine… este greu de povestit sau imaginat… zeci, sute de ore de calomnie si bataie de joc, jocuri ordinare la adresa mea. Nu e neatentie! E pedeapsa divina! Ar trebui sa suporte sper rigorile legii (puscarie), disparitia totala de pe sticla, ca ar fi culmea sa incerce sa se dea persoana publica un criminal.

Cine mi-a facut mie rau de-a lungul timpului a sfarsit foarte prost. Condoleante familiei indurerate… sincer.”

Citeste totul despre accidentul provocat de Serban Huidu!

author avatar
Cristiana Ivan
2.889 afisari

8 COMENTARII

  1. esti o c–va nenorocita,care se bucura de raul altuia…mi e scarba de oana zavoranu,imi provoaca greata si mai ales acum dupa ce a declarat asta…

  2. Retardata ordinara ce esti! Nu vezi ma ca nici limba romana nu sti sa o vorbesti cum trebuie? Stai si dai ca proasta din gura la stele! Pai nu te intrebi de ce a facut misto de tine ma proasto? Ca esti o distrusa si-o analfabeta si a stiut ca aduce un zambet pe fata romanilor daca face misto de tine!

  3. degeaba zici ca nu urasti si nu porti ranchiuna, Oana, de fapt asta faci;
    Nu faci decat sa te bucuri de raul altora, ar trebui sa stii ca bucarandu-te de raul altora nu faci decat sa-ti atragi singura raul si apropo, te simti mai bine ca te bucuri de nenorocirea asta?

    Ar trebui sa-ti fie rusine de un astfel de comportament si oricum stai linistita ca nici tu nu meriti sa apari pe sticla degeaba il acuzi pe Huidu ca tu esti mai prejos decat el.

  4. Sa/ti fie rusine OANA Z,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NU ESTI CU NIMIK MAI BUNA,,,,,,,,,NUMAI PTR CURVIILE TALE AR TREBUI DUMNEZEU SA TE PEDEPSEASCA,,,NU AI AUTORITATEA MORALA SA/TI SP PAREREA.MOMENTUL CADERII LUI HUIDU NU TREBUIE SA FIE MOMENTUL INALTARII TALE,………….TE SALUT CU UN VERSET DIN BIBLIE………FEMEIA FRUMOASA SI FARA MINTE E CA UN INEL DE AUR PUS IN RITUL UNUI PORC. DACA AR FI SA NE TINA DUMNEZEU CONT DE GRESELILE NOASTRE UNUL N/AM STA IN PICIOARE, AI MARE GRIJA CE VB……PTR CA CE SEMENI AIA VEI SECERA……AJUNGE ZILEI NECAZUL EI…..NU ESTI IN MASURA SA ARUNCI CU PIETRE IN HUIDU

  5. ai grija nu-i dori raul altuia ca s-ar putea sa se intoarca impotriva ta ,nu sunt fanul la nici al tau nici a lui huidu ,dar nici celui mai mare dusman sa nu doeresti tot ceea ce a patit huidu ,si parerea mea inaite sa vorbesti -gandeste inaite ,ca dupa , degeaba iti pare rau,iar pentru ce comentarii face el despre tine ,raul asta il doresti?inseamna ca tu nu ai inima, ai o piatra ,dar e frumos spus o piatra.Pacat la cat esti de frumoasa pe atat de rea esti,pentru rautatea ta ai perdut multe ,gandeste-te bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger