AcasăOana Roman: "Cornel ar fi vrut sa ne stabilim in SUA"

Oana Roman: „Cornel ar fi vrut sa ne stabilim in SUA”

Foto-agenda.roOana Roman: "Cornel ar fi vrut sa ne stabilim in SUA"

Oana Roman a vorbit deschis despre Cornel Pasat si relatia de sapte ani pe care o are cu el, in emisiunea  „Zone FM”  moderata de Mihaela Drafta.

oana-roman-cornel-pasat-foto-agenda.ro
Oana Roman: "Cornel ar fi vrut sa ne stabilim in SUA"

„Nu duc lipsa de pretendenti insa cred ca povestea vietii mele a avut loc. Am trait sapte ani minunati alaturi de Cornel Pasat. Ne-am iubit enorm si am insemnat foarte mult unul pentru celalalt. Intr-o perioada, am fost nevoita sa locuiesc cinci luni in New York. Cand Cornel a venit sa ma viziteze acolo, ar fi vrut sa ne stabilim in SUA insa eu am dorit sa ne intoarcem acasa”, a povestit Oana Roman la postul de radio Activ EFEM.

Intrebata de creatoarea de moda Mihaela Drafta ce parere are despre casatorie, Oana Roman s-a aratat un pic sceptica: „Din ce vad in jurul meu, nu prea mai cred in casnicii. Am ajuns sa cred ca prin casatorie strici tot ce ai construit intr-o relatie”.

Oana Roman isi doreste ca intr-o zi sa devina mama.

„Cand o vrea Dumnezeu…. Oricine isi doreste un copil. Eu am 35 de ani, varsta la care mama s-a casatorit a doua oara si apoi m-a facut pe mine, deci niciodata nu e prea tarziu”, a mai marturisit Oana Roman in cadrul emisiunii „Zone FM” a Mihaelei Drafta.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger