AcasăNewsOana Pellea, mesaj DUR pentru parintii lui Ionut Anghel! “Dumnezeu sa-i ierte!”

Oana Pellea, mesaj DUR pentru parintii lui Ionut Anghel! “Dumnezeu sa-i ierte!”

Anuntul facut de Felicia Anghel, mama baietelului ucis de maidanezi, prin care cerea ca micutul sa fie declarat martir, a starnit o serie de controverse.

Printre cei care au comentat acest subiect s-a aflat si Oana Pellea care este nemultumita de doua lucruri. Actrita nu intelege cum, o familie indurerata poate cere despagubiri banesti pentru moartea micutului Ionut. In plus, si-a spus parerea si despre cerinta Feliciei Anghel – aceea ca baietelul sau ucis de cainii fara stapan sa fie declarat martir.

“A cere bani recompensa pentru moartea copilului tau, a cere titlul de martir… cand… (dex-ul da o definitie clara la martiraj)… Eu, pana azi, stiam ca doliul e doliu, ca interesul e interes, ca bun simt e bun simt si penibilul penibil! Eu stiam ca parintii si bunicii nu pot decat sa si planga copii sau nepotii. Sa si asume partea lor de VINA! Sa ceara dreptate si nu recompensa sau razbunare. Sa ceara solutii, ca drama traita de ei sa nu se mai repete Solutii! Si nici o SOLUTIE nu poate include termenul de ucidere!

Aflu ca exista recompensa pentru moarte… ca si cand banii pot recompensa. Ca si cand razbunarea, indreptata gresit, poate alina o MOARTE. PS: Mai jos din dex , definitia corecta a martirajului. <<Martirii Reali ai Romaniei nu si au cerut niciodata dreptul de a fi recunoscuti ca martiri! Pentru ca Adevarul nu urla Recompensa si nici Razbunare! Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ionut si sa-i ierte pe parintii si bunicii lui!”, a fost mesajul postat de Oana Pellea pe Facebook.

Citeste si:

Parintii lui Ionut Anghel vor ca micutul sa fie facut martir

author avatar
Anca Murgoci